​Telefon: 20 31 35 32 

E-mail:sb@steenbjornskov.dk

​Messer - Opstilling af stande i hele Europa​

Steen Bjørnskov ApS tilbyder opstilling af stande på messer i hele Europa, herunder blandt andet i København og resten af Storkøbenhavn. Vores entreprenører kommer fast i Bella Center og Forum med henblik på messer og opstilling af stande, men vi kommer også i for eksempel Berlin og Firenze samt mange andre steder.

Effektiv løsning til opstilling af din stand på messer

​Vores store erfaring med messer opstilling af stande gør, at vi kan handle hurtigt ved uforudsete hændelser og udfordringer. Deltagelse på messer og opstilling af stande kræver i det hele taget både fleksibilitet og effektivitet, især da vi ofte kun har en dag til at stille standen op, og på samme måde har vi kun en dag til at tage standen ned igen.​

Vi har arbejdet med messer opstilling af stande gennem 10-15 år, og mange af vores faste messekunder er blandt andet de kunder, som har fået bygget en butik af os. Vores gamle kunder er nemlig bevidste om, at vi både er fleksible og effektive, og at vi samlet set altid gør vores bedste for, at det bliver så nemt som muligt for kunderne at deltage på en messe.

Bestil et tilbud på messer opstilling af stande

Kontakt Steen Bjørnskov ApS, hvis du også har brug for en løsning i forbindelse med messer opstilling af dine stande og derfor vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med det samme. Ring gerne på telefon 20 31 35 32 eller send en e-mail til sb@steenbjornskov.dk.​

Messe opbygning Berlin

Sand messe Berlin

Sand messe Firenze​

Designers Remix

Atlas

Kontakt os

Steen Bjørnskov ApS

Birkevej 5

​4600 Køge

Telefon: 20 31 35 32

E-mail: sb@steenbjornskov.dk


CVR: 32768644

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Steen Bjørnskov ApS | Birkevej 5, 4600 Køge 

CVR: 32768644​

​Telefon: 20 31 35 32 | E-mail: sb@steenbjornskov.dk