​Telefon: 20 31 35 32 

E-mail:sb@steenbjornskov.dk

Nyt tag er en sag for professionelle

Har du brug for et nyt tag, der kan højne kvaliteten af dit hus? Hos Steen Bjørnskov ApS ønsker vi at levere løsninger, som holder i lang tid, og som samtidig er designet og installeret af professionelle. Din entreprenør opererer i et område omkring København og Køge og arbejder primært for kunder i dette område.

Få et nyt tag før naboen

Det er en klog idé at få lagt nyt, hvis taget er blevet gammelt og slidt. Et nyt tag fremmer ikke blot husets sundhed og evne til at isolere og holde på varmen, men givet også huset et flot, æstetisk udseende. Hvis du bestemmer dig for at realisere det nye tag, sikrer du samtidig en forbedring af værdien på din ejendom.​

Vi laver stærke trækonstruktioner, og vi har gjort det i årevis. Hos Steen Bjørnskov ApS leverer vi varen, og vores færdige produkt er professionelt, kvalitetsbevidst og fremtidssikret. Vi kan hjælpe dig både med simple udskiftninger af tagets trækonstruktion, men vi kan også designe et nyt tag fra fri hånd. På den led kan vi også hjælpe folk, der har huse med mere komplekse tagkonstruktioner.

Kontakt os for mere information

Hvis du ønsker at få et nyt tag, så tag kontakt til os allerede i dag. Vi sidder klar med priser og rådgivning lige ved hånden og kan derfor hjælpe dig allerede fra start.

Vi kan kontaktes på telefon 20 31 35 32, og vi kan også kontaktes via vores kontaktformular.​

Ny tagkonstruktion Slagelse​

Nyt tag Frederikssund

Tagrenovering Havnegade​

Kontakt os

Steen Bjørnskov ApS

Birkevej 5

​4600 Køge

Telefon: 20 31 35 32

E-mail: sb@steenbjornskov.dk


CVR: 32768644

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Steen Bjørnskov ApS | Birkevej 5, 4600 Køge 

CVR: 32768644​

​Telefon: 20 31 35 32 | E-mail: sb@steenbjornskov.dk