Medlem af garantiordning​

+30 års erfaring​

Leverer et fejlfrit resultat​

​Butiksrenovering og nyindretning i hele Europa​

Steen Bjørnskov ApS tilbyder nybygning, nyindretning og butiksrenovering i Køge, Roskilde, Ringsted, Stevns og resten af Storkøbenhavn, men også overalt i landet samt i hele Europa.

Vi har for eksempel lige bygget en ny butik i Stavanger i Norge for Sand. Men vi har også bygget butikker for Aldo, Levis og Pandora på Fisketorvet, ligesom vi har bygget en butik for Designers Remix i Aarhus. Vi har også været forbi Købmagergade og Strøget på det seneste for at udføre butiksrenovering.

25 års erfaring med nybyggeri og butiksindretning​

Vi har med andre ord 25 års erfaring med ombygning, butiksrenovering og nybyggeri af butikker overalt i hele Europa. Derfor ved vi, at kvalitet, fleksibilitet og overholdelse af deadlines er væsentligt for vores mange kunder, især når der er tale om officielle åbningsdage, men også fordi den aktuelle butik ikke kan tjene penge, mens vi bygger eller renoverer.​

Undgå forsinkelser på din butik ved en totalentreprise​

Der er ikke usædvanligt, at vi skal bygge en butik på op til 1.000 m2, og vores arbejde sker ofte i en totalentreprise, således vi varetager al kontakt til de relevante håndværkere.

Derved får du kun en kontaktperson, og du behøver ikke at koordinere arbejdet mellem de forskellige grupper af håndværkere mens vi bygger eller udfører en butiksrenovering. En god og effektiv koordinering er ofte med til at forhindre uforudsete omkostninger og uheldige forsinkelser.

Kontakt Steen Bjørnskov ApS på telefon 20 31 35 32 eller send en e-mail til sb@steenbjornskov.dk, hvis du og din virksomhed har brug for nybyggeri af en butik eller butiksrenovering af en etableret forretning eller butik i Danmark eller i Europa.

Ny butik, Daniel Wellington​

Calvin Klein, Fisketorvet

Aldo, Fisketorvet​

Aldo, Strøget​

Designers Remix Aarhus

Foot Locker City2​

Herlev Apotek​

Levis Fisketorvet​

Pandora Fisketorvet

Sand shop Magasin Odense​

Sand shop Stavanger​

Vans Købmagergade​

Gstar Købmagergade​

​Toyota Herlev

66 Østergade​

Tommy Hilfiger Østergade Totalentreprise​

Indhent et uforpligtende tilbud!

​Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Billede
Billlede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt