Medlem af garantiordning​

+30 års erfaring​

Leverer et fejlfrit resultat​

​Butiksrenovering og nyindretning i hele Europa

Hos Steen Bjørnskov ApS i Køge tilbyder vi nybygning, nyindretning og butiksrenovering i hele København og på resten af Sjælland, men også i resten af landet samt i hele Europa.

Vi har for eksempel lige bygget en ny butik i Stavanger i Norge for Sand. Men vi har også bygget butikker for Aldo, Levis og Pandora på Fisketorvet, ligesom vi har bygget en butik for Designers Remix i Aarhus. Vi har også været forbi Købmagergade og Strøget på det seneste for at udføre butiksrenovering.

Over 30 års erfaring med nybyggeri og butiksrenovering​

Vi har mere end 30 års erfaring med ombygning, butiksrenovering og nybyggeri af butikker overalt i hele Europa. Derfor ved vi, at kvalitet, fleksibilitet og overholdelse af deadlines er væsentligt for vores mange kunder, især når der er tale om officielle åbningsdage, men også fordi den aktuelle butik ikke kan tjene penge, mens vi bygger eller renoverer. ​

Undgå forsinkelser på din butik ved en totalentreprise​

Der er ikke usædvanligt, at vi skal bygge en butik på op til 1.000 m2, og vores arbejde sker ofte i en totalentreprise, således vi varetager al kontakt til de relevante håndværkere.

Derved får du kun en kontaktperson, og du behøver ikke at koordinere arbejdet mellem de forskellige grupper af håndværkere mens vi bygger eller udfører en butiksrenovering. En god og effektiv koordinering er ofte med til at forhindre uforudsete omkostninger og uheldige forsinkelser.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 20 31 35 32 eller sende en e-mail til sb@steenbjornskov.dk, hvis du og din virksomhed har brug for nybyggeri af en butik eller butiksrenovering af en etableret forretning eller butik i Danmark eller i Europa. Alternativt kan du også udfylde kontaktformularen her på denne side, hvis det passer dig bedre.

Ny butik, Daniel Wellington​

Calvin Klein, Fisketorvet

Aldo, Fisketorvet​

Aldo, Strøget​

Designers Remix Aarhus

Foot Locker City2​

Herlev Apotek​

Levis Fisketorvet​

Pandora Fisketorvet

Sand shop Magasin Odense​

Sand shop Stavanger​

Vans Købmagergade​

Gstar Købmagergade​

​Toyota Herlev

66 Østergade​

Tommy Hilfiger Østergade Totalentreprise​

Indhent et uforpligtende tilbud!

​Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Billede
Billlede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder også andet end kontor- og butiksindretning

Ud over indretning af butik og kontor kan vi også varetage andre opgaver som for eksempel et oplevelsesbibliotek, hvor vi har stået for indretningen. Har du opgaven, har vi med andre ord løsningen, når det kommer til indretningen.

​​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med kontor- eller butiksindretning, eller hvis du har en anden indretningsopgave til os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker til resultatet.

Vi kan enten kontaktes på telefon 20 31 35 32, e-mail sb@steenbjornskov.dk eller via vores kontaktformular her på siden.