Medlem af garantiordning​

+30 års erfaring​

Leverer et fejlfrit resultat​

​Opbygning af messestand i hele Europa

Steen Bjørnskov i Køge tilbyder opstilling af stande på messer i hele Europa, herunder blandt andet i København, Roskilde og resten af Storkøbenhavn. 

Vores entreprenører kommer fast i Bella Center og Forum med henblik på opbygning af messestand, men som messebygger kommer vi også i for eksempel Berlin og Firenze samt mange andre steder.

Effektiv løsning til opstilling af messestand

​Vores store erfaring med messeopbygning gør, at vi kan handle hurtigt ved uforudsete hændelser og udfordringer. 

Deltagelse på messer og opstilling af stande kræver i det hele taget både fleksibilitet og effektivitet, især da vores messebygger ofte kun har en dag til at stille standen op, og på samme måde har vi kun en dag til at tage standen ned igen.​

Vi har arbejdet med messer og opstilling af stande gennem 10-15 år, og mange af vores faste messekunder er blandt andet de kunder, som har fået bygget en butik af os. 

Vores gamle kunder er nemlig bevidste om, at vi både er fleksible og effektive. Vi er samlet set altid gør vores bedste for, at det bliver så nemt som muligt for kunderne at deltage på en messe.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på opbygning af messestand

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du også har brug for en løsning i forbindelse med messeopbygning og derfor vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med det samme. Ring gerne på telefon 20 31 35 32 eller send en e-mail til sb@steenbjornskov.dk alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst.

Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.

Messe opbygning Berlin

Sand messe Berlin

Sand messe Firenze​

Designers Remix

Atlas

Indhent et uforpligtende tilbud!

​Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Billede
Billlede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder også andet end kontor- og butiksindretning

Ud over indretning af butik og kontor kan vi også varetage andre opgaver som for eksempel et oplevelsesbibliotek, hvor vi har stået for indretningen. Har du opgaven, har vi med andre ord løsningen, når det kommer til indretningen.

​​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med kontor- eller butiksindretning, eller hvis du har en anden indretningsopgave til os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker til resultatet.

Vi kan enten kontaktes på telefon 20 31 35 32, e-mail sb@steenbjornskov.dk eller via vores kontaktformular her på siden.