Medlem af garantiordning​

+30 års erfaring​

Leverer et fejlfrit resultat​

​Opbygning af messestand i hele Europa

Steen Bjørnskov i Køge tilbyder opstilling af stande på messer i hele Europa, herunder blandt andet i København, Roskilde og resten af Storkøbenhavn. 

Vores entreprenører kommer fast i Bella Center og Forum med henblik på opbygning af messestand, men som messebygger kommer vi også i for eksempel Berlin og Firenze samt mange andre steder.

Effektiv løsning til opstilling af messestand

​Vores store erfaring med messeopbygning gør, at vi kan handle hurtigt ved uforudsete hændelser og udfordringer. 

Deltagelse på messer og opstilling af stande kræver i det hele taget både fleksibilitet og effektivitet, især da vores messebygger ofte kun har en dag til at stille standen op, og på samme måde har vi kun en dag til at tage standen ned igen.​

Vi har arbejdet med messer og opstilling af stande gennem 10-15 år, og mange af vores faste messekunder er blandt andet de kunder, som har fået bygget en butik af os. 

Vores gamle kunder er nemlig bevidste om, at vi både er fleksible og effektive. Vi er samlet set altid gør vores bedste for, at det bliver så nemt som muligt for kunderne at deltage på en messe.

Kontakt os og få et tilbud på messeopbygning

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du også har brug for en løsning i forbindelse med messeopbygning og derfor vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med det samme. Ring gerne på telefon 20 31 35 32 eller send en e-mail til sb@steenbjornskov.dk.​

Messe opbygning Berlin

Sand messe Berlin

Sand messe Firenze​

Designers Remix

Atlas

Indhent et uforpligtende tilbud!

​Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Billede
Billlede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en entreprenør?

Der er selvsagt stor forskel på, hvad en entreprenør koster. Det hele afhænger af omfanget på dit projekt, og så afhænger det selvfølgelig af, hvilken entrepriseform og service, du vælger.

Derfor er vores virksomhed nødt til at vide, hvad du går og drømmer om, før vores entreprenørfirma kan give dig en god pris. Vær dog helt sikker på, at vores priser altid er fordelagtige og fair. Kontakt os i dag, og fortæl om dine ønsker. Så laver vi en fælles plan for projektet.

​Vores firma er din eneste kontaktperson - kontakt os i dag

Du behøver kun at tale med en person for at modtage et samlet tilbud og en god pris - ligesom du kun har én entreprenør som fast kontaktperson før, undervejs og efter byggeriet.

Kontakt entreprenør Steen Bjørnskov telefonisk på 20 31 35 32 eller skriftligt på sb@steenbjornskov.dk for at få et møde og et tilbud på din entreprise.