​Telefon: 20 31 35 32 

E-mail:sb@steenbjornskov.dk

​Opbygning af messestand i hele Europa

Steen Bjørnskov ApS i Køge tilbyder opstilling af stande på messer i hele Europa, herunder blandt andet i København og resten af Storkøbenhavn. Vores entreprenører kommer fast i Bella Center og Forum med henblik på opbygning af messestand, men som messebygger kommer vi også i for eksempel Berlin og Firenze samt mange andre steder.

Effektiv løsning til opstilling af messestand

​Vores store erfaring med opbygning af messestand gør, at vi kan handle hurtigt ved uforudsete hændelser og udfordringer. Deltagelse på messer og opstilling af stande kræver i det hele taget både fleksibilitet og effektivitet, især da vores messebygger ofte kun har en dag til at stille standen op, og på samme måde har vi kun en dag til at tage standen ned igen.​​

Vi har arbejdet med messer og opstilling af stande gennem 10-15 år, og mange af vores faste messekunder er blandt andet de kunder, som har fået bygget en butik af os. Vores gamle kunder er nemlig bevidste om, at vi både er en fleksibel og effektiv messebygger, og at vi samlet set altid gør vores bedste for, at det bliver så nemt som muligt for kunderne at deltage på en messe.

Kontakt vores messebygger og få et tilbud på opstilling af stande

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du også har brug for en løsning i forbindelse med opbygning af messestand og derfor vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med det samme. Ring gerne på telefon 20 31 35 32 eller send en e-mail til sb@steenbjornskov.dk.​​

Messe opbygning Berlin

Sand messe Berlin

Sand messe Firenze​

Designers Remix

Atlas

Kontakt os

Steen Bjørnskov ApS

Birkevej 5

​4600 Køge

Telefon: 20 31 35 32

E-mail: sb@steenbjornskov.dk


CVR: 32768644

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Steen Bjørnskov ApS | Birkevej 5, 4600 Køge 

CVR: 32768644​

​Telefon: 20 31 35 32 | E-mail: sb@steenbjornskov.dk