​Telefon: 20 31 35 32 

E-mail:sb@steenbjornskov.dk

​Nybyggeri af huse og ejendomme

Steen Bjørnskov ApS har etableret et tæt samarbejde med dygtige og kreative arkitekter samt entreprenører, som vi kan inddrage i forbindelse med nybyggeri. Kvalitet og kreativitet er nøgleord, men vi har naturligvis også fokus på økonomien i projektet.

Dette medfører, at vi ikke behøver at reklamere, fordi vi ganske enkelt kan leve af vores kunders anbefalinger.

Vi kan varetage al koordinering i dit nybyggeri​

Vi opfører nye huse overalt i landet, herunder i København og resten af Storkøbenhavn, og det kan både være huse og villaer til private kunder, ligesom det kan være bygninger og ejendomme for erhvervskunder og offentlige institutioner.

Når vi opfører nybyggeri, vælger vores kunder typisk at benytte os i en totalentreprise, således vi står for koordinering med alle aktører i nybyggeriet, lige fra arkitekten til maleren.​

Dit nybyg bliver opført af erfarne håndværkere​

​Det betyder med andre ord at når du benytter os, behøver du kun at tale med os, hvorpå vi udvælger de nødvendige aktører i vores netværk af dygtige og grundige håndværkere og akademikere.

Samtidig sikrer vi at finde nogen, der har både teoretisk og praktisk erfaring med byggearbejde af lige præcis den form for nybyggeri, som du efterspørger.

Du kan her på siden se nogle eksempler på nyopførte huse, som vi har lavet i årenes løb. Du kan også kontakt Steen Bjørnskov ApS på telefon 20 31 35 32, eller du kan skrive en e-mail til sb@steenbjornskov.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os

Steen Bjørnskov ApS

Birkevej 5

​4600 Køge

Telefon: 20 31 35 32

E-mail: sb@steenbjornskov.dk


CVR: 32768644

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Steen Bjørnskov ApS | Birkevej 5, 4600 Køge 

CVR: 32768644​

​Telefon: 20 31 35 32 | E-mail: sb@steenbjornskov.dk