Medlem af garantiordning​

+30 års erfaring​

Leverer et fejlfrit resultat​

​Nybyggeri af huse og ejendomme

Leder du efter et kompetent byggefirma, der kan varetage entreprisen og bygge nyt hus til dig? Byg hus med Steen Bjørnskov ApS og få et firma, der har etableret et tæt samarbejde med dygtige og kreative arkitekter samt entreprenører, som vi kan inddrage i forbindelse med nybyggeri.

Kvalitet og kreativitet er nøgleord, men vi har naturligvis også fokus på økonomien i projektet.

Vi kan varetage al koordinering i dit nybyggeri

Vi opfører nybyg overalt i landet, herunder i København, Ringsted, Roskilde, Stevns og resten af Storkøbenhavn, og det kan både være huse og villaer til private kunder, ligesom det kan være bygninger og ejendomme for erhvervskunder og offentlige institutioner.

Når vi opfører nybyggeri, vælger vores kunder typisk at benytte os i en totalentreprise, således vi står for koordinering med alle aktører i nybyggeriet, lige fra arkitekten til maleren.

Du kan længere nede på siden se nogle eksempler på nyopførte huse, vi har lavet i årenes løb.

Hvad er en totalentreprise?

Står du overfor at skulle i gang med nybyg, kan det hele sagtens virke en anelse uoverskueligt. Især hvis du har nul erfaring som bygherre. Det er her, det er fordelagtigt at anvende totalentreprise, hvor processen udføres af en totalentreprenør.

En totalentreprenør kan:​

  • Varetage kontakten til alle eksterne håndværkere
  • Overvåge arbejdsprocesser, så alt forløber, som det skal
  • Fritage dig for rollen som bygherre, så du kan koncentrere dig om andre ting

Hvorfor vælge et nyt hus?

Det er meget subjektivt, om man ønsker et spritnyt hus eller foretrækker en ældre bolig, og det er et spørgsmål om præferencer. Dog er der en del fordele ved at bygge huse fra bunden.

Med et nybygget hus kan du selv tegne planløsningen, hvilket du sjældent kan i ældre huse, medmindre du river alt ned indenfor. Et nybygget hus er derfor ideelt, da det bygges efter nutidens måde at leve på.

Byg nyt hus, fordi du ikke orker at vedligeholde så meget, som det er nødvendigt ved et ældre hus, og byg nyt hus, fordi du selv ønsker at bestemme, hvordan det hele skal være.

Energimærket betyder også noget

Vi har stor erfaring med at bygge nye huse, og derfor ved vi også, hvilke materialer, der er fordelagtige at benytte, samt hvordan man laver de mest energivenlige huse. Det er endnu en fordel ved at bygge nyt, fordi du dermed får en energimærkning i allerbedste klasse. Lad os hjælpe dig med dit nye hus.​

Vi varetager også gerne opføring af sommerhuse

Når vi taler om nybyggeri, gælder det selvfølgelig også sommerhuse. Ønsker du et nyt sommerhus eller træhus, kan du sagtens komme til os. Her har vi også stor ekspertise, vi gladeligt deler ud af. 

Har du et bestemt budget, kan vi sammen sætte os ned og finde den bedste løsning for dig og dit nye hus, sommerhus eller træhus.

Hvad koster nybyggeri?

Priser for nybyggeri afhænger af flere forskellige faktorer. Det kan blandt andet være størrelsen på huset, samt salg af materialer. Derfor skal vi kende dine ønsker, før vi kan udforme en kvadratmeterpris til dig. Ønsker du en konkret pris på lige netop dit nybyggeri, er du meget velkommen til at kontakte os.

Dit nybyg bliver opført af erfarent byggefirma

Det betyder med andre ord, at når du benytter os, behøver du kun at tale med os, hvorpå vi udvælger de nødvendige aktører i vores netværk af dygtige og grundige håndværkere og arkitekter. Samtidig finder vi nogen, der har god erfaring med byggearbejde af lige præcis den form for nybyggeri, du efterspørger.

Her får du rådgivning i din byggeproces

Vi lever af at levere gode resultater til vores kunder. Uden gode resultater anbefaler kunderne os nemlig ikke til andre - og det er vi afhængige af. 

Derfor leverer vi ikke blot gode resultater, men vi tilbyder også professionel rådgivning i projektets spæde start. Det gør vi, så du er klædt godt på til at træffe de rigtige beslutninger i byggeprocessen.

Skal vi hjælpe dig i mål med dit nye hus?

​Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, skal du endelig kontakte Steen Bjørnskov ApS på tlf. 20 31 35 32, eller skrive en e-mail til sb@steenbjornskov.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig!​

Indhent et uforpligtende tilbud!

​Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Billede
Billlede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder også andet end kontor- og butiksindretning

Ud over indretning af butik og kontor kan vi også varetage andre opgaver som for eksempel et oplevelsesbibliotek, hvor vi har stået for indretningen. Har du opgaven, har vi med andre ord løsningen, når det kommer til indretningen.

​​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med kontor- eller butiksindretning, eller hvis du har en anden indretningsopgave til os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker til resultatet.

Vi kan enten kontaktes på telefon 20 31 35 32, e-mail sb@steenbjornskov.dk eller via vores kontaktformular her på siden.