Medlem af garantiordning​

+30 års erfaring​

Leverer et fejlfrit resultat​

​Tagrenovering er en sag for professionelle

​Har du brug for en tagrenovering eller anden tagarbejde, der kan højne kvaliteten af dit hus? Hos Steen Bjørnskov ønsker vi at levere løsninger, som holder i lang tid, og som samtidig er designet og installeret af professionelle.

Som din entreprenør opererer vi i et område omkring København, Roskilde, Ringsted, Stevns og Køge og arbejder primært for kunder i dette område. Du er mere end velkommen til at teste os på vores service - vi skuffer ikke.

Få en ny tagkonstruktion med mange fordele

Det er en klog idé at få udskiftet sit tag, hvis det er blevet gammelt og slidt. Det nye tag fremmer ikke blot husets sundhed og evne til at isolere og holde på varmen, men giver også huset et flot, æstetisk udseende. Hvis du bestemmer dig for at realisere det nye tag, sikrer du samtidig en forbedring af værdien på din ejendom.

Udover at tilbyde en ny tagkonstruktion tilbyder vi også:

  • ​Nyt tag
  • Renovering af tag
  • ​Reparation af tag
  • Diverse former for tagarbejde

​Måske er en tagreparation det rigtige valg

Hvis du ikke ønsker at investere i en komplet udskiftning, kan du også få en tagreparation. Vi kan hjælpe med at vedligeholde dit tag og sørge for, at det lever op til en god standard.

Vi laver stærke trækonstruktioner, og vi har gjort det i årevis. Hos Steen Bjørnskov leverer vi varen, og vores færdige produkt er professionelt, kvalitetsbevidst og fremtidssikret. Ønsker du en konkret pris på din tagrenovation eller tagarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os.

Få en bedre energimærkning, og øg boligens værdi

Som sagt kan du optimere husets evne til at holde på varmen, hvis du får et nyt tag eller renoverer det eksisterende. Det vil både give tydelige resultater på din varmeregning, men det kan faktisk også være udslagsgivende i forhold til den energimærkning, dit hus har.

Det er ikke sikkert, det overhovedet har relevans for dig lige nu, men hvis du en dag skal sælge dit hus, er der stor forskel på, om dit hus eksempelvis har et energimærke C eller D. Forbedringer på dit tag kan forbedre husets energimærke og øge boligens værdi, hvis du en dag skal sælge.

Hvad koster nyt tag?

Priser for et nyt tag afhænger af flere forskellige faktorer. Det kan fx være:​

  • Om der skal udskiftes tagrender og nedløb​
  • Valg af tagmateriale​
  • Om taget skal være med eller uden tagvinduer
  • Størrelsen på taget

​Vi kan hjælpe dig både med simple udskiftninger af tagets trækonstruktion, men vi kan også designe et nyt fra bunden. På den måde kan vi også hjælpe folk, der har huse med mere komplekse tagkonstruktioner.

Kontakt os for mere information om tagrenovering

Hvis du har brug for tagrenovering, så tag kontakt til os allerede i dag. Vi sidder klar med priser og rådgivning lige ved hånden og kan derfor hjælpe dig allerede fra start med et godt tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon 20 31 35 32, skriv en e-mail til sb@steenbjornskov.dk eller henvend dig via kontaktformlaren.

Ny tagkonstruktion Slagelse​

Nyt tag Frederikssund

Tagrenovering Havnegade​

Indhent et uforpligtende tilbud!

​Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Billede
Billlede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en entreprenør?

Der er selvsagt stor forskel på, hvad en entreprenør koster. Det hele afhænger af omfanget på dit projekt, og så afhænger det selvfølgelig af, hvilken entrepriseform og service, du vælger.

Derfor er vores virksomhed nødt til at vide, hvad du går og drømmer om, før vores entreprenørfirma kan give dig en god pris. Vær dog helt sikker på, at vores priser altid er fordelagtige og fair. Kontakt os i dag, og fortæl om dine ønsker. Så laver vi en fælles plan for projektet.

​Vores firma er din eneste kontaktperson - kontakt os i dag

Du behøver kun at tale med en person for at modtage et samlet tilbud og en god pris - ligesom du kun har én entreprenør som fast kontaktperson før, undervejs og efter byggeriet.

Kontakt entreprenør Steen Bjørnskov telefonisk på 20 31 35 32 eller skriftligt på sb@steenbjornskov.dk for at få et møde og et tilbud på din entreprise.