Medlem af garantiordning​

+30 års erfaring​

Leverer et fejlfrit resultat​

Tagrenovering eller nyt tag er en sag for professionelle

Har du brug for en tagrenovering eller anden tagarbejde, der kan højne kvaliteten af dit hus? Hos Steen Bjørnskov ønsker vi at levere løsninger, som holder i lang tid, og som samtidig er designet og installeret af professionelle. Din entreprenør opererer i et område omkring København, Roskilde, Ringsted, Stevns og Køge og arbejder primært for kunder i dette område.

Få en ny tagkonstruktion med mange fordele

Det er en klog idé at få lagt nyt tag, hvis det er blevet gammelt og slidt. Et nyt tag fremmer ikke blot husets sundhed og evne til at isolere og holde på varmen, men givet også huset et flot, æstetisk udseende. Hvis du bestemmer dig for at realisere det nye tag, sikrer du samtidig en forbedring af værdien på din ejendom.​

Hvis du ikke ønsker at investere i et helt nyt tag, kan du også få en tagreparation. Vi kan hjælpe med at vedligeholde dit tag og sørge for at lever op til en god standard. 

Vi laver stærke trækonstruktioner, og vi har gjort det i årevis. Hos Steen Bjørnskov leverer vi varen, og vores færdige produkt er professionelt, kvalitetsbevidst og fremtidssikret. 

Hvad koster et nyt tag?

​Prisen for et nyt tag afhænger af flere forskellige faktorer. Det kan blandt andet være:

  • Størrelsen på taget
  • Valg af tagmateriale
  • Om taget skal være med eller uden tagvinduer
  • Om der skal udskiftes tagrender og nedløb


Ønsker du en konkret pris på lige netop dit nye tag, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi kan hjælpe dig både med simple udskiftninger af tagets trækonstruktion, men vi kan også designe et nyt tag fra fri hånd. På den led kan vi også hjælpe folk, der har huse med mere komplekse tagkonstruktioner.

Kontakt os for mere information om tagrenovering

Hvis du ønsker at få et nyt tag, så tag kontakt til os allerede i dag. Vi sidder klar med priser og rådgivning lige ved hånden og kan derfor hjælpe dig allerede fra start med et godt tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon 20 31 35 32, og vi kan også kontaktes via vores kontaktformular.​

Ny tagkonstruktion Slagelse​

Nyt tag Frederikssund

Tagrenovering Havnegade​

Indhent et uforpligtende tilbud!

​Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Billede
Billlede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt