Medlem af garantiordning​

+30 års erfaring​

Leverer et fejlfrit resultat​

Tømrermester til tjeneste

​Steen Bjørnskov ApS ønsker at være din lokale tømrermester til tjeneste når som helst. Vores team holder til nær København og Køge, og Steen Bjørnskov er da også fra Køge. Steen Bjørnskov er uddannet tømrermester og har lagt navn til virksomheden.. Et tømrerfirma som vores har et ønske om selvudvikling, hvorfor vi også har 2 lærlinge ansat, der kan holde os knivskarpe og ”fit for fight”.

En god tømrermester er intet uden sit team, og hos Steen Bjørnskov ApS finder man et team af bedste slags. Et mere sammentømret team skal man lede længe efter, for vi kender hinanden godt og kan derfor samarbejde på højt plan.

En tømrermester man kan stole på

Steen Bjørnskov er certificeret af diverse højprofilerede foreninger, heriblandt Dansk Håndværk og Metro. Anvender du en tømrermester med certificering, kan du være sikker på, at denne lever op til de danske krav, der stilles til tømrervirksomheder. Ved at være medlem af Dansk Håndværk sikrer vi os, at der er ordnede forhold i forhold til det økonomiske for vores kunder samt kvaliteten af vores ydelser.

Vi samarbejder fast med 10 andre firmaer, som hver i sær har deres specifikke kompetencer. Vi kan på grund af vores bagland være knivskarpe, både i forhold til pris og kvalitetssikring.

​Hos Steen Bjørnskov ApS finder du en tømrermester med en passion for tømrerfaget, og derfor tilbyder vi alle former for opgaver for en tømrer - også totalentrepriser.

Sikkerhedsgodkendt af Metro

Ballerup Biograf​

Kontor Bella Center​

Indhent et uforpligtende tilbud!

​Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Billede
Billlede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en entreprenør?

Der er selvsagt stor forskel på, hvad en entreprenør koster. Det hele afhænger af omfanget på dit projekt, og så afhænger det selvfølgelig af, hvilken entrepriseform og service, du vælger.

Derfor er vores virksomhed nødt til at vide, hvad du går og drømmer om, før vores entreprenørfirma kan give dig en god pris. Vær dog helt sikker på, at vores priser altid er fordelagtige og fair. Kontakt os i dag, og fortæl om dine ønsker. Så laver vi en fælles plan for projektet.

​Vores firma er din eneste kontaktperson - kontakt os i dag

Du behøver kun at tale med en person for at modtage et samlet tilbud og en god pris - ligesom du kun har én entreprenør som fast kontaktperson før, undervejs og efter byggeriet.

Kontakt entreprenør Steen Bjørnskov telefonisk på 20 31 35 32 eller skriftligt på sb@steenbjornskov.dk for at få et møde og et tilbud på din entreprise.