Medlem af garantiordning​

+30 års erfaring​

Leverer et fejlfrit resultat​

Tømrermester til tjeneste

​Steen Bjørnskov ApS ønsker at være din lokale tømrermester til tjeneste når som helst. Vores team holder til nær København og Køge, og Steen Bjørnskov er da også fra Køge. Steen Bjørnskov er uddannet tømrermester og har lagt navn til virksomheden.. Et tømrerfirma som vores har et ønske om selvudvikling, hvorfor vi også har 2 lærlinge ansat, der kan holde os knivskarpe og ”fit for fight”.

En god tømrermester er intet uden sit team, og hos Steen Bjørnskov ApS finder man et team af bedste slags. Et mere sammentømret team skal man lede længe efter, for vi kender hinanden godt og kan derfor samarbejde på højt plan.

En tømrermester man kan stole på

Steen Bjørnskov er certificeret af diverse højprofilerede foreninger, heriblandt Dansk Håndværk og Metro. Anvender du en tømrermester med certificering, kan du være sikker på, at denne lever op til de danske krav, der stilles til tømrervirksomheder. Ved at være medlem af Dansk Håndværk sikrer vi os, at der er ordnede forhold i forhold til det økonomiske for vores kunder samt kvaliteten af vores ydelser.

Vi samarbejder fast med 10 andre firmaer, som hver i sær har deres specifikke kompetencer. Vi kan på grund af vores bagland være knivskarpe, både i forhold til pris og kvalitetssikring.

​Hos Steen Bjørnskov ApS finder du en tømrermester med en passion for tømrerfaget, og derfor tilbyder vi alle former for opgaver for en tømrer - også totalentrepriser.

Sikkerhedsgodkendt af Metro

Ballerup Biograf​

Kontor Bella Center​

Indhent et uforpligtende tilbud!

​Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Billede
Billlede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder også andet end kontor- og butiksindretning

Ud over indretning af butik og kontor kan vi også varetage andre opgaver som for eksempel et oplevelsesbibliotek, hvor vi har stået for indretningen. Har du opgaven, har vi med andre ord løsningen, når det kommer til indretningen.

​​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med kontor- eller butiksindretning, eller hvis du har en anden indretningsopgave til os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker til resultatet.

Vi kan enten kontaktes på telefon 20 31 35 32, e-mail sb@steenbjornskov.dk eller via vores kontaktformular her på siden.