Medlem af garantiordning​

+30 års erfaring​

Leverer et fejlfrit resultat​

Udskiftning af vinduer

​Isætning af nye vinduer og døre er et sted, hvor der er meget at spare, når man skal energirenovere sit hus. Vi har stor erfaring med montering af Rationel samt VELFAC vinduer, hvor du kan vælge mellem både med 2-lags og 3-lags energiruder.

3-lags ruder isolerer bedre end 2-lags ruder og bør anvendes mod nord, hvor vinduerne ikke får direkte sollys. Mod syd, øst og vest er det en fordel at anvende 2-lags ruder, som bedre udnytter den gratis varme.

Velfac vinduerne med aluminium udvendig og træ indvendig giver et godt lysindfald og er vedligeholdelsevenlig kontra traditionelle vinduer med træ både ind- og udvendig.

Vinduesrenovering Valby

Indhent et uforpligtende tilbud!

​Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Billede
Billlede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder også andet end kontor- og butiksindretning

Ud over indretning af butik og kontor kan vi også varetage andre opgaver som for eksempel et oplevelsesbibliotek, hvor vi har stået for indretningen. Har du opgaven, har vi med andre ord løsningen, når det kommer til indretningen.

​​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med kontor- eller butiksindretning, eller hvis du har en anden indretningsopgave til os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker til resultatet.

Vi kan enten kontaktes på telefon 20 31 35 32, e-mail sb@steenbjornskov.dk eller via vores kontaktformular her på siden.