Medlem af garantiordning​

+30 års erfaring​

Leverer et fejlfrit resultat​

Udskiftning af vinduer

​Isætning af nye vinduer og døre er et sted, hvor der er meget at spare, når man skal energirenovere sit hus. Vi har stor erfaring med montering af Rationel samt VELFAC vinduer, hvor du kan vælge mellem både med 2-lags og 3-lags energiruder.

3-lags ruder isolerer bedre end 2-lags ruder og bør anvendes mod nord, hvor vinduerne ikke får direkte sollys. Mod syd, øst og vest er det en fordel at anvende 2-lags ruder, som bedre udnytter den gratis varme.

Velfac vinduerne med aluminium udvendig og træ indvendig giver et godt lysindfald og er vedligeholdelsevenlig kontra traditionelle vinduer med træ både ind- og udvendig.

Vinduesrenovering Valby

Indhent et uforpligtende tilbud!

​Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Billede
Billlede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en entreprenør?

Der er selvsagt stor forskel på, hvad en entreprenør koster. Det hele afhænger af omfanget på dit projekt, og så afhænger det selvfølgelig af, hvilken entrepriseform og service, du vælger.

Derfor er vores virksomhed nødt til at vide, hvad du går og drømmer om, før vores entreprenørfirma kan give dig en god pris. Vær dog helt sikker på, at vores priser altid er fordelagtige og fair. Kontakt os i dag, og fortæl om dine ønsker. Så laver vi en fælles plan for projektet.

​Vores firma er din eneste kontaktperson - kontakt os i dag

Du behøver kun at tale med en person for at modtage et samlet tilbud og en god pris - ligesom du kun har én entreprenør som fast kontaktperson før, undervejs og efter byggeriet.

Kontakt entreprenør Steen Bjørnskov telefonisk på 20 31 35 32 eller skriftligt på sb@steenbjornskov.dk for at få et møde og et tilbud på din entreprise.