​Telefon: 20 31 35 32 

E-mail:sb@steenbjornskov.dk

Entreprenør med stor ekspertise

Steen Bjørnskov ApS i Køge er entreprenør og udfører entrepriser i København, resten af Storkøbenhavn samt på Sjælland og i det øvrige Danmark. Entreprenør Steen Bjørnskov har et stort netværk af håndværkere, der kan udføre de forskellige delentrepriser, samt arkitekter og ingeniører der kan lave tegninger og udføre beregninger.

Mange års erfaring med entreprenørarbejde

Entreprenør Steen Bjørnskov har mange års erfaring med entrepriser og byggeri af huse, villaer, ejendomme og andre bygninger for private, erhverv og offentlige institutioner.

Den mangeårige erfaring som en entreprenør bliver kombineret med nøgleord som høj kvalitet, stor fleksibilitet og gennemført håndværk, således vi altid sikrer glade og tilfredse kunder, der samtidig anbefaler os i sådan en grad, at vi ikke behøver at reklamere.​

Som entreprenør kan vi udføre totalentrepriser, delentrepriser og fagentrepriser, men ofte vælger vores kunder at benytte os som totalentreprenør. Når du benytter os som totalentreprenør i forbindelse med nybyggeri undgår du at skulle koordinere mellem flere faggrupper fra forskellige håndværkerfirmaer, hvilket kan være ganske krævende, især for en uerfaren bygherre.

Din entreprenør er din eneste kontaktperson​

Dertil kommer, at du kun behøver at tale med en person, og at du kun modtager et samlet tilbud, ligesom du kun har din entreprenør som fast kontaktperson før, undervejs og efter byggeriet.

Det betyder også, at du kun skal reklamere et sted, hvis der sker noget, ligesom du ikke behøver at forholde dig til, hvem der er skyld i hvad, for du har kun en kontaktperson.

Kontakt entreprenør Steen Bjørnskov telefonisk på 20 31 35 32 eller skriftligt på sb@steenbjornskov.dk for at få et møde og et samlet tilbud på din entreprise.

​​​

Kontakt os

Steen Bjørnskov ApS

Birkevej 5

​4600 Køge

Telefon: 20 31 35 32

E-mail: sb@steenbjornskov.dk


CVR: 32768644

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Steen Bjørnskov ApS | Birkevej 5, 4600 Køge 

CVR: 32768644​

​Telefon: 20 31 35 32 | E-mail: sb@steenbjornskov.dk