​Telefon: 20 31 35 32 

E-mail:sb@steenbjornskov.dk

Totalentreprise udføres kvalitetsbevidst

​Steen Bjørnskov ApS tilbyder totalentreprise ved byggeri af huse, bygninger og ejendommesrenovering. Vi kommer overalt i landet, men især i København og resten af Storkøbenhavn. Aktuelt har vi blandt andet lige opført nye klasselokaler på 1.000 m2 for Roskilde Handelsskole.

Vi hjælper med gennemførte løsninger

Vores entreprenørers målsætning er altid at være kvalitetsbevidste og i det hele taget at levere et smukt stykke arbejde. Og når vi går ind i et større projekt i forbindelse med en totalentreprise, sikrer vi naturligvis, at det konstruktionsmæssige er understøttet af statiske beregninger. Vores høje kvalitet betyder, at vi ikke behøver at reklamere, fordi vi kan leve af kundernes anbefalinger.

Hvis vi skal udføre en totalentreprise i dit hus, din bygning eller din ejendom, så kan vi indgå et samarbejde med arkitekten, men vi kan også formidle kontakt til en af de arkitekter og ingeniører, som vi samarbejder med, hvis du ikke selv har en.​

Brug os til totalentreprisen - så får du kun en kontaktperson​

Fordelen ved en totalentreprise er, at du kun behøver at være i kontakt med ét firma, og at du således kun får én kontaktperson. Derfor behøver du heller ikke at koordinere mellem håndværkerne, og du skal slet ikke forholde dig til de forskellige håndværkere.

Det bliver for eksempel vores ansvar at finde en god VVS-installatør og at finde en grundig elektriker.

Kontakt Steen Bjørnskov ApS enten på telefon 20 31 35 32 eller på e-mail sb@steenbjornskov.dk, hvis du skal have udført en totalentreprise til en god pris, men i høj kvalitet.

Nyt hus Kystvejen​

Kontakt os

Steen Bjørnskov ApS

Birkevej 5

​4600 Køge

Telefon: 20 31 35 32

E-mail: sb@steenbjornskov.dk


CVR: 32768644

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Steen Bjørnskov ApS | Birkevej 5, 4600 Køge 

CVR: 32768644​

​Telefon: 20 31 35 32 | E-mail: sb@steenbjornskov.dk