Medlem af garantiordning​

+30 års erfaring​

Leverer et fejlfrit resultat​

​Totalentreprise udført med erfaring

​Leder du efter et firma, der har stor erfaring med totalentreprise, og som nemt og sikkert kan hjælpe dig i mål med dit næste projekt? Steen Bjørnskov ApS tilbyder totalentreprise ved byggeri af huse, bygninger og ejendomsrenovering.

Vi kommer overalt i landet, men især i København, Køge, Ringsted, Stevns og Roskilde. Aktuelt har vi blandt andet lige opført nye klasselokaler på 1.000 m2 for Roskilde Handelsskole. Kontakt os endelig, hvis du er nysgerrig på vores ydelser.

Vi hjælper med gennemførte entrepriser

Vores entreprenørers målsætning er altid at være kvalitetsbevidste og i det hele taget at levere et solidt stykke arbejde. Og når vi går ind i et større projekt i forbindelse med en totalentreprise, sikrer vi naturligvis, at det konstruktionsmæssige er understøttet af statiske beregninger.

Læn dig tilbage, og lad os varetage projektet for dig

Med en totalentreprise kan du dermed overlade arbejdet til en professionel. Det er særligt fordelagtigt, hvis du ikke selv har erfaring som bygherre.

Hvis vi skal udføre en totalentreprise i dit badeværelse, hus eller din ejendom, kan vi indgå et samarbejde med arkitekten, men vi kan også formidle kontakt til en af de arkitekter og ingeniører, vi samarbejder med, hvis du ikke selv har én. Vi inddrager dig i processen, men du skal ikke selv styre slagets slang. Nemmere bliver det faktisk ikke. 

Hvad koster facaderenovering?

En af de opgaver, vi blandt bliver hyret til, er facaderenovering. Der er stor forskel på vores priser - både når det kommer til entrepriser og eksempelvis facaderenovering.

Skal vi give dig en pris, afhænger det af opgavens omfang. Det være sig både m2 og antallet af ydelser, vi skal levere.

Fortæl os om dit projekt - så udformer vi en fordelagtig pris til dig. Vid blot, at vores priser er gode og stemmer hundrede procent overens med den service, du får hos os.

Brug os til totalentreprise - så får du kun en kontaktperson

Fordelen ved en totalentreprise er, at du kun behøver at være i kontakt med ét firma, og at du således kun får én kontaktperson. Derfor behøver du heller ikke at koordinere mellem håndværkerne, og du skal slet ikke forholde dig til de forskellige fagpersoner.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os nu

Kontakt Steen Bjørnskov ApS enten på telefon 20 31 35 32 eller på e-mail sb@steenbjornskov.dk, hvis du skal have udført en hovedentreprise til en god pris i høj kvalitet.

​​

Nyt hus Kystvejen​

Indhent et uforpligtende tilbud!

​Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Billede
Billlede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en entreprenør?

Der er selvsagt stor forskel på, hvad en entreprenør koster. Det hele afhænger af omfanget på dit projekt, og så afhænger det selvfølgelig af, hvilken entrepriseform og service, du vælger.

Derfor er vores virksomhed nødt til at vide, hvad du går og drømmer om, før vores entreprenørfirma kan give dig en god pris. Vær dog helt sikker på, at vores priser altid er fordelagtige og fair. Kontakt os i dag, og fortæl om dine ønsker. Så laver vi en fælles plan for projektet.

​Vores firma er din eneste kontaktperson - kontakt os i dag

Du behøver kun at tale med en person for at modtage et samlet tilbud og en god pris - ligesom du kun har én entreprenør som fast kontaktperson før, undervejs og efter byggeriet.

Kontakt entreprenør Steen Bjørnskov telefonisk på 20 31 35 32 eller skriftligt på sb@steenbjornskov.dk for at få et møde og et tilbud på din entreprise.