Medlem af garantiordning​

+30 års erfaring​

Leverer et fejlfrit resultat​

​Totalentreprise udført med erfaring

​Leder du efter et firma, der har stor erfaring med totalentreprise, og som nemt og sikkert kan hjælpe dig i mål med dit næste projekt? Steen Bjørnskov ApS tilbyder totalentreprise ved byggeri af huse, bygninger og ejendomsrenovering.

Vi kommer overalt i landet, men især i København, Køge, Ringsted, Stevns og Roskilde. Aktuelt har vi blandt andet lige opført nye klasselokaler på 1.000 m2 for Roskilde Handelsskole. Kontakt os endelig, hvis du er nysgerrig på vores ydelser.

Vi hjælper med gennemførte entrepriser

Vores entreprenørers målsætning er altid at være kvalitetsbevidste og i det hele taget at levere et solidt stykke arbejde. Og når vi går ind i et større projekt i forbindelse med en totalentreprise, sikrer vi naturligvis, at det konstruktionsmæssige er understøttet af statiske beregninger.

Læn dig tilbage, og lad os varetage projektet for dig

Med en totalentreprise kan du dermed overlade arbejdet til en professionel. Det er særligt fordelagtigt, hvis du ikke selv har erfaring som bygherre.

Hvis vi skal udføre en totalentreprise i dit badeværelse, hus eller din ejendom, kan vi indgå et samarbejde med arkitekten, men vi kan også formidle kontakt til en af de arkitekter og ingeniører, vi samarbejder med, hvis du ikke selv har én. Vi inddrager dig i processen, men du skal ikke selv styre slagets slang. Nemmere bliver det faktisk ikke. 

Hvad koster facaderenovering?

En af de opgaver, vi blandt bliver hyret til, er facaderenovering. Der er stor forskel på vores priser - både når det kommer til entrepriser og eksempelvis facaderenovering.

Skal vi give dig en pris, afhænger det af opgavens omfang. Det være sig både m2 og antallet af ydelser, vi skal levere.

Fortæl os om dit projekt - så udformer vi en fordelagtig pris til dig. Vid blot, at vores priser er gode og stemmer hundrede procent overens med den service, du får hos os.

Brug os til totalentreprise - så får du kun en kontaktperson

Fordelen ved en totalentreprise er, at du kun behøver at være i kontakt med ét firma, og at du således kun får én kontaktperson. Derfor behøver du heller ikke at koordinere mellem håndværkerne, og du skal slet ikke forholde dig til de forskellige fagpersoner.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os nu

Kontakt Steen Bjørnskov ApS enten på telefon 20 31 35 32 eller på e-mail sb@steenbjornskov.dk, hvis du skal have udført en hovedentreprise til en god pris i høj kvalitet.

​​

Nyt hus Kystvejen​

Indhent et uforpligtende tilbud!

​Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Billede
Billlede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder også andet end kontor- og butiksindretning

Ud over indretning af butik og kontor kan vi også varetage andre opgaver som for eksempel et oplevelsesbibliotek, hvor vi har stået for indretningen. Har du opgaven, har vi med andre ord løsningen, når det kommer til indretningen.

​​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med kontor- eller butiksindretning, eller hvis du har en anden indretningsopgave til os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker til resultatet.

Vi kan enten kontaktes på telefon 20 31 35 32, e-mail sb@steenbjornskov.dk eller via vores kontaktformular her på siden.