Medlem af garantiordning​

+30 års erfaring​

Leverer et fejlfrit resultat​

Kontorindretning: Indretning af kontorlokaler

Hos Steen Bjørnskov ApS i Køge har vi blandt andet specialiseret os inden for kontorindretning. Vi løser særligt mange indretningsopgaver af kontorlokaler i København og på resten af Sjælland, men vi løser også gerne opgaver for kunder i resten af landet.

Indretningen har en stor betydning for arbejdsmiljøet

En arbejdsplads skal være rart at opholde sig på, og det er vores overbevisning, at indretningen af kontorlokalerne har en stor betydning for det fysiske arbejdsmiljø. Er rammerne velholdte og kreative, vil det smitte af på medarbejderne og give plads til udfoldelse. Er rammerne derimod nedslidte og uinspirerende, vil det også komme til udtryk i medarbejdernes arbejdsglæde og deres effektivitet.

Hos Steen Bjørnskov ApS har vi mere end 30 års erfaring inden for blandt andet kontorindretning, og vi lægger stor vægt på altid at overholde vores deadlines, være fleksible og tilbyde opsætning af kontorinventar i høj kvalitet til vores kunder. Vi ved, at det er vigtigt for virksomhederne, at kontorlokalerne kan tages i brug til den aftalte dato, således at de ansatte kan komme i gang med at udføre deres arbejde uden at blive forstyrret af larmende håndværkere.

Vi kan stå for en komplet kontorindretning

Vi tilbyder både ombygning, modernisering, renovering og indretning af kontorlokaler, og vi kan varetage alle opgaverne i denne forbindelse. Det kan for eksempel være:

  • ​Lægning af gulve
  • Malerarbejde
  • Opsætning af inventar

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad der kan lade sig gøre, og hvordan vi kan være behjælpelige i forbindelse med kontorindretning, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 31 35 32, men du kan også skrive til vores e-mail sb@steenbjornskov.dk, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os snarest muligt. 

Indhent et uforpligtende tilbud!

​Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Billede
Billlede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder også andet end kontor- og butiksindretning

Ud over indretning af butik og kontor kan vi også varetage andre opgaver som for eksempel et oplevelsesbibliotek, hvor vi har stået for indretningen. Har du opgaven, har vi med andre ord løsningen, når det kommer til indretningen.

​​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med kontor- eller butiksindretning, eller hvis du har en anden indretningsopgave til os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker til resultatet.

Vi kan enten kontaktes på telefon 20 31 35 32, e-mail sb@steenbjornskov.dk eller via vores kontaktformular her på siden.